OVER ONS
De Brug tussen Gastvrijheid & Thuiskomen...
 

MIJN DROOM -  Het begin van ons avontuur 

Het verhaal van Jolanda, I Believe in the beauty of my dreams 

Hans en ik woonden in Stiens/Friesland en waren al enige tijd op zoek naar een grotere woning. Niet een makkelijke opgave want we hadden een hele waslijst met eisen. Zo wilden wij de woning het liefst privé als zakelijk gebruiken, wilden we graag tussen Friesland en Groningen wonen en er moest een treinstation aanwezig zijn. Vele huizen hebben wij bekeken maar steeds waren er toch weer twijfels. 

Toen ik op een trieste dag in januari 2007 weer mijn huizenjacht op internet had geopend, viel mijn oog op dit schitterend pand. Ik klikte hem open en alles wat ik zag maakte mij steeds enthousiaster. "Dit is het", riep ik naar Hans. Hij keek en zei; "Ja, dit is zeker leuk! We lieten het hierbij... Een paar dagen later ging mijn mobiel, het was Hans, hij zei; "Je raad nooit waar ik nu voor sta!". "Eh", ik zou het niet weten, waar ben je dan?", vroeg ik. "Ik sta voor een groot kolossaal blok", antwoordde Hans weer. Ik snapte er helemaal niks van, maar ik kon aan zijn stem horen dat hij helemaal in z'n nopjes was. "Waar ben je dan", vervolgde ik. Hans; "Ik ben in Grijpskerk". Toen ging er bij mij een lichtje branden. Ik zei; " ECHT WAAR, en...?" Hans; "Helemaal top". De bezichtiging vond plaats en we waren helemaal verliefd maar er moest nog wel heel veel gebeuren. Eind september 2007 kregen wij de sleutels en vanaf dat moment waren wij de trotse eigenaren van dit schitterend pand. Ons avontuur kon beginnen, voor ons was en is het een grote uitdaging om samen aan dit project te beginnen. 

MIJN DROOM - wat eraan voorafging 

In 1996 was ik al aan het brainstormen met mijn vriendin Saskia om samen een "Bed & Brochje" te beginnen in Friesland. Maar het bleef bij dagdromen... Later zag ik een mogelijkheid om in mijn dorp Marrum, waar ik toen woonde, een beautycentrum te beginnen. Na bij de KvK een training voor startende ondernemers te hebben gevolgd, werd ik ongeveer in dezelfde periode aangenomen bij een parfumerie Douglas. Een vriendin adviseerde mij, om een opleiding te gaan volgen als binnenhuisarchitect. Maar een opleiding naast mijn gezin en werk zag ik niet echt zitten, waarschijnlijk waren er allerlei excuses te bedenken. Ik was er gewoon nog niet aan toe om iets voor mezelf te beginnen. Maar het bleef kriebelen wel...Ondanks een ontzettende vervelende periode in mijn leven, ben ik altijd blijven geloven dat mijn tijd nog wel zal komen...Toen op een dag mijn zwager Harry sprak over het feit, dat het mij wel een uitdaging leek om iets voor mezelf te beginnen, zei Harry; "Gewoon doen!" Het was een korte maar zo duidelijke uitspraak, maar het waren wel net precies die woorden die mij de juiste duw in de juiste richting gaven. 

In 2007 had ik de mooie leeftijd van 40 jaar bereikt en was ik helemaal tot over mijn oren verliefd op dit schitterende pand. Dit was voor mij dan ook het teken, waar ik al zolang op had gewacht. Dit was mijn kans. Hier kon ik helemaal mijn ding gaan doen, van verbouwen, styling tot het verzorgen van mijn gasten. Er waren wel verschillende factoren nodig om mijn droom te kunnen realiseren. Zo moest ik een ondernemingsplan schrijven, een dosis geduld & doorzettingsvermogen, maar ook mijn man Hans moest hier ook voor 100% voor open staan. Want als ik hier een onderneming wilde vestigen, zou dit een beperking kunnen zijn op ons privé leven. Ik had het geluk dat ook Hans dit als een grote uitdaging zag om samen dit te realiseren. Hans en ik hebben bijna alles zelf verbouwd, na vele maanden van verbouwen en lange nachten, gingen de deuren van Crawfurd's Corner open. Op 17 april 2009 was Crawfurd's Corner B&B een feit.

Guesthouse, Meeting & Events 

2009 - Gastenkamers in het Erfgoed. 

2010 - Vergaderen,

2011 - Officieel trouwlocatie "Bubbles & Blessings”- Feesten & Partijen.  

 

Ik streef met Hans & mijn Bubbles & Blessings team naar een perfectie maar toch met een huiselijke intieme sfeer. Alles moet tot de puntjes verzorgd zijn van het begin tot het eind. Bij mij zijn mijn gasten thuis, het geef mij ontzettend veel voldoening en energie als mijn gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan en zeggen; "Wij hebben hier zo genoten, we voelen ons hier echt thuis", Het voelt als een warme deken". Ik geniet als mijn gasten genieten. We hebben het druk en dat is een goed teken. Het harde werken is niet voor niks geweest. Wat kan ik mij nu nog meer wensen, ik ben helemaal in mijn element. 

Ik wil heel graag mijn droom met iedereen delen en ben altijd nieuwsgierig op welke manier wij samen met elkaar iets moois kunnen neerzetten.

                            "Believe in the beauty of your dreams"
 

                  Warme groet Jolanda & Hans


   


Contactoverons b
Crawfurd’s Corner
 Gastenkamers
 
Jolanda Palsma-Crawfurd
Herestraat 50
9843 AL Grijpskerk
M.06-20958906
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

      

        

 

 

 

/
template joomla by JoomSpirit