DINER & BUFFETTEN
Genieten, proeven & vertoeven met familie en vrienden...


Bij een gezellig samen zijn kan eten & drinken niet ontbreken. Wij kiezen voor de beste produkten en werken met mensen die passie hebben voor koken. We proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten. Informeer naar de vele mogelijkheden, Jolanda staat haar gasten graag te woord.
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of M. 06-20958906.


DINER

Op aanvraag maakt onze privĂ© kok een 3, 4 of 5 gangen diner voor u en uw gasten op onze locatie vanaf 20 personen. Onze kok stelt speciaal voor u een menu samen, het is ook mogelijk om samen met de kok een menu samen te stellen. 
   

BUFFET
 
Alle bijeenkomsten zijn te combineren met een lopend buffet. Wilt u beginnen of afsluiten met een buffet dat kan! Er zijn veel verschillende buffeten mogelijk, wij maken graag voor u een arrangement op maat vanaf 20 personen.
 


 
AFTERNOON & HIGH TEA
Heerlijk genieten van zoete lekkernijen met familie & vrienden... 

Engelse traditie... 

High Tea is een Engelse traditie dat naar ons land  is overgewaaid. Sinds enkele jaren is het in Nederland heel populair, maar gelukkig nemen we het hier niet zo strikt als in het land
highteavan oorsprong. De high tea is een gezellige manier om met vrienden gezellig van lekkere hartige & zoetigheden te genieten in de middag.  

Afternoon & High Tea zijn maaltijden die 'smiddags wordt geserveerd. Je kunt natuurlijk zelf bepalen wanneer, maar officieel is het om 4 uur. De Afternoon Tea is iets minder uitgebreid dan de High Tea. De High Tea is uitgevonden door de Duchess of Bedford (1788-861).
Zij vond de tijd tussen de lunch en het diner te lang en nodigde vrienden en vriendinnen uit om met haar een high tea te nuttigen. Dat werd al heel snel door haar vriendinnen nagedaan en zo ontstond de High Tea. Alles wat bij een High Tea geserveerd wordt, moet vast te houden zijn tussen vinger en duim.

Onze Afternoon & High Tea

Wij hebben veel theesoorten in onze assortiment maar wij hebben ook verse thee voor de ultieme smaakbeleving. U kunt de Afternoon tea of High tea bij ons reserveren. Beide arrangementen kunnen uitgebreid worden met bijv. een bubbles

Afternoon tea of High tea kunnen worden gereserveerd voor gezelschappen 
vanaf 20 personen.  


STAMPOTTEN   

Heerlijke winterse maaltijden, stamppoten met worsten, rollades of sudderlapjes...

Andijvie
Hutspot
Boerenkool
Zuurkool 

Stampot buffet kan gereserveerd worden vanaf 20 personen.  


BBQ

Bij mooi weer kunnen we in onze besloten tuin een BBQ verzorgen met o.a. verschillende soorten vlees, salades, patat, stokbrood, sauzen.

BBQ kan gereserveerd worden vanaf 20 personen. 

 

 

/
template joomla by JoomSpirit