NIEUWS!

 

2016APRIL

Wij hebben op 22 april ons 1ste huwelijk van 2016 gedraaid.
De weersvoorspellingen waren bar slecht, maar wat waren blij voor ons bruidspaar Lydia & Ton dat het weer het toch toeliet om heerlijk van onze tuin te genieten. De terrasheaters en enkele vuurkorven zorgden voor de warmte. De bbq die voor deze bijzondere dag ingepland stond kon gewoon doorgaan en mocht het tijdens de bbq regenen dan konden de gasten zich verschuilen onder onze pagodetent en binnen hadden we ook gezellige tafels gecreeërd waar onze gasten lekker konden genieten van hun lekkernijen. Het was voor sommige dames best wat fris met hun mooie jurken en open schoenen maar velen hebben het toch uitgehouden tot een uur of 20.30, toen begon het jammer genoeg te regenen. Binnen was het lekker warm en kon het feest gewoon doorgaan. Het was een super dag met een gelukkig bruidspaar, gezellige mensen,  een schitterende bruidstaart die de bruid samen met familie & vriendinnen had gemaakt op haar vrijgezellenfeest, een prachtige bruidsjurk die was vervaardigd door haar vader, gezellige bbq en een fantastische jazzband www.drgoosmasjien.nl. Wij vonden het een geslaagde dag en danken Lydia & Ton dat wij hieraan hebben mogen bijdragen.
 

MAART

De verbouwing van onze keuken

Door de vele aanvragen voor Trouwerijen/feesten & partijen, hebben we toch de stap gezet om de keuken iets aan te passen met een verbouwing. Achteraf zit er altijd méér werk in danwe zelf hadden gedacht. Spannend, zouden we onze deadline wel gaan halen? Gelukkig hebben we de deadline gehaald. Ook Mate Masie was zeer blij met onze verbouwing.

Tapasbuffet/diner

 Wij hebben samen met Mate Masie weer ons jaarlijkse buffet/diner georgansieerd op 18 en 19 maart. Dit keer hebben Mariét & Lod heerlijke tapasgerechten gemaakt.
Wij willen onze gasten en Mariët & Lod van Mate Masie ontzettend bedanken voor een zeer gezellige & geslaagde avond.


2015

Mei

Deze maand hebben we 4 huwelijksvoltrekkingen mogen verzorgen, voor ons "Bubbels & Blessings team" echt de kers op de taart!

Bruidsparen en hun gasten zagen er fantastisch uit, de locatie was mooi versiert met feestversiering, bloemen en kaarsen, schitterende bruidstaarten met bubbles, er was volop dranken en happerijen, gasten konden volop genieten van de zon in onze beschutte tuin en de DJ's zorgden voor de beat. Kortom het waren fantastische dagen, de bruidsparen hadden de dag van hun leven!

Wij koesteren deze mooie momenten en kijken uit naar nog méér feesten op onze locatie
Crawfurd's Corner - "Bubbles & Blessings"!


 2014

Ons persoonlijk verhaal over ons jubileumjaar...In 2014 vieren wij ons 5 jarig jubileum 16-04-2009.
Als wij terugblikken op het afgelopen 5 jaar dan hebben wij vele mooie en bijzondere momenten meegemaakt. Onze 1ste gasten ontvingen wij op 01-05-2009, wat was dat een spannend moment... We weten ons nog goed te herinneren dat de echtgenoot van de dame die bij ons de eerste reservering had geboekt tijdens het uitchecken aangaf dat hij het in de eerste instantie helemaal niet zag zitten om naar een B&B te moeten gaan. Hij zei; "Ik dacht, niks voor mij, om met z'n allen aan één grote tafel te zitten ppffff!!! Maar nu ik dit heb ervaren wil ik niks anders meer...Heerlijk zo'n verblijf met zoveel privacy". De gasten waren laaiend enthousiast over de mooie gastenkamer en ons ontbijt. Maar er kwamen nog meer activiteiten...Een vergadering, een verjaardagsfeest, een high tea, tafeldiners, een babyshowers, teambuilding en zelfs huwelijken worden hier nu weer afgesloten, voor ons is dit echt de kers op de taart! Ook hebben wij hier vele collega's ontmoet om met elkaar te netwerken. Het is zo fantastisch om te zien hoe gedreven mensen kunnen zijn in hun passie... Wij geloven dat door samen te werken met anderen er mooie dingen kunnen ontstaan. Natuurlijk hebben wij de afgelopen 5 jaar ook tegenslagen gekend, het was niet allemaal rozengeur & maneschijn, de verbouwing, de crisis, omschakeling van bedrijfsactiviteiten etc. maar we hebben ons er doorheen geslagen! Wij zijn blij dat wij hebben mogen bijdragen aan alle bijzondere momenten van het afgelopen 5 jaar. 
Onze droom is uitgekomen... en onze gasten hebben dit mede mogelijk gemaakt. 
Hiervoor danken wij onze gasten en iedereen die de afgelopen jaren met ons hebben samengewerkt...

 

Warme groet,  Hans & Jolanda

 

2013

eiei westerkwartier
01-04-2013 - Ei Ei Westerkwartier

Ei Ei Westerkwartier was een happing. Wat was het schitterend weer op 2 de paasdag. Het was nog wel koud maar de zon scheen en dit was reden genoeg voor velen om een wandeling, fiets of autoroute te maken in het mooie Westerkwartier. Er was genoeg te doen hier in de omgeving.
Wij hebben genoten van de drukte, de vrolijke gasten met hun verhalen over het oude gemeentehuis. Wij kijken terug op een mooie dag.

 

P4017593 P4017613 P4017621 P4017625 P4017631

 

/
template joomla by JoomSpirit